Witaj na oficjalnym forum naszej strony ultimate-emma.net, która w całości poświęcona jest młodej i utalentowanej brytyjskiej aktorce i modelce Emmie Watson. Tutaj poznasz innych fanów, którzy tak jak Ty uwielbiają Emm za jej styl bycia oraz grę aktorską. Porozmawiasz z nimi na tematy dotyczące serii Harry'ego Pottera oraz na tematy życia codziennego. Przypominamy o tym, żeby na sam początek zapoznać się z regulaminem, ponieważ jest on niezbędny przy korzystaniu z forum. Pozdrawiamy wszystkich fanów i zachęcamy do rejestracji, która oczywiście jest całkowicie darmowa :)

Ally & Elle

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Legend of the Seeker

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ULTIMATE-EMMA.NET - Oficjalne forum strony. Strona Główna : Filmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość

Rachel

PostWysłany: Sob Kwi 03, 2010 10:35 am    Temat postu: Legend of the Seeker Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Legend of the Seekerpl. Miecz Prawdy
Adaptacja znanej już milionom czytelników serii Terry'ego Goodkinda. Po tajemniczej śmierci ojca życie Richarda Cyphera zmienia się nie do poznania. W jego życiu pojawia się tajemnicza Kahlan Amnell i okazuje się że to dopiero początek, światu Richarda zagraża upadek, a on będzie musiał go ratować.

Ahh... zakochałam sie w tym serialu ! Wogóle kocham takie średniowieczne klimaty, gdzie jest pełno magii i tajemnic. Smile Ktoś kolwiek jeszcze to ogląda ? xd Razz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG

Willow

PostWysłany: Wto Kwi 06, 2010 5:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście nie oglądałam (znam tylko z opowiastek brata)bo na TVP był zrypany lektor, a na sci-fi channel nie taka pora xD Ale już znalazłam i będę oglądać, jak znajdę czas
(inna historia, że e-booki poznajdywać chciałam i nie wyszło xD)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ULTIMATE-EMMA.NET - Oficjalne forum strony. Strona Główna : Filmy Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: