Witaj na oficjalnym forum naszej strony ultimate-emma.net, która w całości poświęcona jest młodej i utalentowanej brytyjskiej aktorce i modelce Emmie Watson. Tutaj poznasz innych fanów, którzy tak jak Ty uwielbiają Emm za jej styl bycia oraz grę aktorską. Porozmawiasz z nimi na tematy dotyczące serii Harry'ego Pottera oraz na tematy życia codziennego. Przypominamy o tym, żeby na sam początek zapoznać się z regulaminem, ponieważ jest on niezbędny przy korzystaniu z forum. Pozdrawiamy wszystkich fanów i zachęcamy do rejestracji, która oczywiście jest całkowicie darmowa :)

Ally & Elle

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Melanie postanowiła się przedstawić

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ULTIMATE-EMMA.NET - Oficjalne forum strony. Strona Główna : ♥ Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość

Melanie

PostWysłany: Wto Kwi 13, 2010 11:35 pm    Temat postu: Melanie postanowiła się przedstawić Odpowiedz z cytatem

Na imię mam Natalia i mam 14 lat (15 w listopadzie). Fanką Emmy i Harry'ego Pottra jestem już od dawna. Uwielbiam świat magii i wszystko co z nią związane.
Moim marzeniem jest zostać znaną na całym świecie projektantką, jednak nie sądzę aby mi to wyszło. Jeżeli nie, to coś związane z biznesem i numerami.
Na co dzień jestem nieśmiałą dziewczyną, zawsze z książką w ręku (obecnie 'The Vampire Diaries). Mogę powiedzieć, że jestem dobra z każdego przedmiotu, jednak najszybciej uczę się matematyki i języków obcych. Angielski mam już opracowany, teraz uczę się hiszpańskiego.
Waszą stronę znam od samego początku, jednak nigdy nie komentowałam. Sama mam bloga o Emmie i natrafiłam na nią kiedy poszukiwałam źródeł informacji. Mamy taki sam adres Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG

Elle
Administrator

PostWysłany: Pon Maj 03, 2010 1:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć melanie:) chyba kiedyś byłam na Twoim blogu:))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

werewolfGirl

PostWysłany: Czw Maj 13, 2010 9:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cześć miło poznaćSmile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ULTIMATE-EMMA.NET - Oficjalne forum strony. Strona Główna : ♥ Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: