|
Witaj na oficjalnym forum naszej strony ultimate-emma.net, która w całości poświęcona jest młodej i utalentowanej brytyjskiej aktorce i modelce Emmie Watson. Tutaj poznasz innych fanów, którzy tak jak Ty uwielbiają Emm za jej styl bycia oraz grę aktorską. Porozmawiasz z nimi na tematy dotyczące serii Harry'ego Pottera oraz na tematy życia codziennego. Przypominamy o tym, żeby na sam początek zapoznać się z regulaminem, ponieważ jest on niezbędny przy korzystaniu z forum. Pozdrawiamy wszystkich fanów i zachęcamy do rejestracji, która oczywiście jest całkowicie darmowa :)
Ally & Elle
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
|
|
| |
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Melanie

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 11:35 pm Temat postu: Melanie postanowiła się przedstawić |
|
|
Na imię mam Natalia i mam 14 lat (15 w listopadzie). Fanką Emmy i Harry'ego Pottra jestem już od dawna. Uwielbiam świat magii i wszystko co z nią związane.
Moim marzeniem jest zostać znaną na całym świecie projektantką, jednak nie sądzę aby mi to wyszło. Jeżeli nie, to coś związane z biznesem i numerami.
Na co dzień jestem nieśmiałą dziewczyną, zawsze z książką w ręku (obecnie 'The Vampire Diaries). Mogę powiedzieć, że jestem dobra z każdego przedmiotu, jednak najszybciej uczę się matematyki i języków obcych. Angielski mam już opracowany, teraz uczę się hiszpańskiego.
Waszą stronę znam od samego początku, jednak nigdy nie komentowałam. Sama mam bloga o Emmie i natrafiłam na nią kiedy poszukiwałam źródeł informacji. Mamy taki sam adres  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Elle Administrator

|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 1:03 pm Temat postu: |
|
|
| Cześć melanie:) chyba kiedyś byłam na Twoim blogu:)) |
|